Massage vanuit mijn hart

Home Massages Nieuws Praktijk Recenties Over mij Tarieven Contact

Nieuws

De duo salon in Duinhotel Breezand is klaar! Boek een heerlijk verwen ritueel. kom alleen of gezellig tegelijk met twee.

Verwen Ritueel:
75 minuten (Massage, Groene Leem Pakking)
75 minuten Duo Verwen Ritueel (1 masseuse)
Verwen Ritueel de Luxe:
100 minuten (Massage, Lavendel Scrub, Groene Leem Pakking)
100 minuten Duo Verwen Ritueel de Luxe (1 masseuse)

Lavendel scrub gel
Een effectieve lichaamsscrub met 100% natuurlijke Dode Zeezout en een rustgevende fijne geur van Lavendel. De scrub heeft een huidherstellende functie die de lichaamshuid ontdoet van dode huidcellen. Het activeert de cel vernieuwing en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een gladde huid die heerlijk zacht en soepel aanvoelt.
De perfecte voorbereiding op de rest van de lichaamsbehandeling.

Groene Leem Pakking
Groene leem helpt bij het reinigen en herstellen van de huid zonder de huid af te sluiten, je kunt het zelfs op open plekjes gebruiken. Groene leem ondersteunt de doorbloeding en het natuurlijk herstel van de huid. Doordat Groene Leem 100% natuurlijk is, is de klei ook geschikt voor een gevoelige huid.
Groene leem is een kleisoort die uit de grond wordt gewonnen en dus 100% natuurlijk is. Met een ongelooflijke bron van mineralen waarvan kiezelzuur (Silicium) het belangrijkste is. Daarvan is meer dat 40% aanwezig in groene leem. Het hoge gehalte aan kiezelzuur werkt gunstig op o.a. het bindweefsel, haren, nagels en lage bloeddruk. Groene leem bevat veel mineralen als magnesium, zwavel, ijzer, calcium, natrium en zink. Daarnaast is Groene Leem rijk aan enzymen die de opname van de vitaminen en mineralen bevorderen.
Goede resultaten zijn bekend bij gewrichtsontstekingen, ader- en lymfvatenaandoeningen, stoornissen in de bloedsomloop en chronische eczemen. het is een natuurproduct dat affiniteit heeft met alles wat leeft: planten, dieren en mensen. Het is te gebruiken bij blessures die snel moeten genezen. Het onderzoek naar kwaliteiten van groene leem is nog lang niet afgesloten en men neemt aan dat er nog vele nieuwe toepassingen mogelijk zijn, zoals het neutraliseren van schadelijke stralingen door het absorberend vermogen van groene leem.
Leem werd in de oertijd al gebruikt als huidreiniger en voor wondbehandeling. Boeren behandelden van oudsher de kwalen van hun huisdieren en vee met leem. Als een paard een been verrekt, neemt men leem, vermengd het met water en azijn en smeert het op de pijnlijke plek. Vaak is het aan wilde dieren te danken dat men de plaatsen met helende aarde ontdekt. Men heeft opgemerkt dat gewonde dieren zich op speciale plaatsen in de modder rollen en daarna snel herstellen.

Per 3 maart 2021 kunt u weer terecht voor een massage

HYGIENEPROTOCOL AANGAANDE HET CORONA (COVID-19) VIRUS
De massage therapeuten van Massage Breezand zien het als hun taak om in de huidige omstandigheden, met de aanwezigheid van het Corona virus, extra alert te zijn en maatregelen te nemen in de massage praktijk.

Wij hebben de volgende maatregelen in acht genomen:

  • We volgen de richtlijnen van de GGD en het RIVM strikt.
  • De massagetherapeuten zijn fit, hebben geen klachten van verkoudheid, hoesten of koorts.
  • Wij verwelkomen u met een glimlach en groet in plaats van met een hand
  • Wij wassen onze handen voor en na aanraking, ook desinfecteren wij onze handen met alcohol of desinfectiegel.
  • Wij gebruiken voor iedereen een grote en schone handdoek, zodat u volledig op een handdoek kan liggen bij een behandeling op de massagetafel.
  • We hanteren ruimere wisselingstijden tussen de behandelingen, waardoor er minder contactmomenten tussen gasten plaatsvinden en we alles extra goed kunnen reinigen.
  • Wij reinigen extra vaak deurklinken en ontsmetten na iedere behandeling de behandeltafel.
  • Wij zorgen voor goede luchtcirculatie in de ruimte

Belangrijk is dat u geen van de volgende Covid-19 verdachte symptomen heeft: (neus)verkoudheid, hoesten of niezen, loopneus,keelpijn, 38 graden koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen,reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.
Heeft u dergelijke klachten of twijfelt u, dan kunt u de afspraak afzeggen, de 24- uursregel geldt dan niet.
Overigens geldt bovenstaande ook voor ons als masseur. Het zou dus zo kunnen zijn dat we de afspraak ook van onze kant om deze redenen moet annuleren (safety first).

Voor meer informatie: RIVM

We hopen u uiteraard in goede gezondheid te ontmoeten.

Graag tot ziens bij Massage Breezand!
Marjolein Poppe en Chantal Pluijmers

Behandelpraktijk Poppe is in samenwerking met Chantal Pluijmers van puurontspanningenmassage.nl onder de naam Massage Breezand vanaf nu gevestigd in Duinhotel Breezand. Zandbank 1, 4354 NR Vrouwenpolder.

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht bij de receptie van Duinhotel Breezand of via het contact formulier op de website breezandvakanties.nl. Wilt u persoonlijk contact met mij, dan kunt u mij bereiken via WhatsApp /SMS 0649906046 of stuur een E-mail naar behandelpraktijkpoppe@gmail.com.

U bent van harte welkom bij Massage Breezand!